Известие

Collapse
No announcement yet.

за смяна ли са ми накладките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• за смяна ли са ми накладките

мисля , че моите са за смяна щото ми свети лампат все едно не съм си пуснал ръчната

Първоначално публикувано от kalo_g
    мисля , че моите са за смяна щото ми свети лампат все едно не съм си пуснал ръчната
    тази лампа свети когато нивото на спирачна течност е ниско. Ако накладките са си с датчик ще сжети една подобна а ако не мойе да е и от накладки влезнало повече течност като са износени или ти изтича

Comment

колега погледни си също хидражличната течност-на мене ми светеше заради ниско ниво на хидравличното масло-явно са с един датчик с спирачната течност
      155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
      Powered by ...
      sigpic

Comment

и на мен веднъж ми светна индикатора за спирачната течност, малко след това загубих съединителя беше избило уплътнение на хидравличната помпа. като за начало долей си спирачната течност и ако в следващите няколко дена си запази нивото значи нямаш изтичане. иначе индикатора за накладките е същия като този за спирачната течност, само без удивителния знак... така мисля
        Alfa Romeo 145, 1.6 Boxer, 103bhp
        Audi A3, 1.8, 125bhp

Comment

имам спирачна течност ,но казанчето се оказа пукнато горе до капачката ,неми губи течност ,но ако го сменя незнам как после да обазваздоша и спирачките и съидинителчя

Comment

Първоначално публикувано от kalo_g
            имам спирачна течност ,но казанчето се оказа пукнато горе до капачката ,неми губи течност ,но ако го сменя незнам как после да обазваздоша и спирачките и съидинителчя
            Може и да не се наложи да обезвъздушаваш
            Изтегли течността със спринцовка и го подмени. Не натискай спирачката, докато сменяш казанчето. Сложи новото, долей с течност и виж как е
            Ако има нужда ще трябва да обезвъздушиш като спазваш следната последователност - предно дясно -> предно ляво -> задно дясно -> задно ляво и накрая се връщаш на предно дясно. Няма да имаш много проблеми, защото няма да е засмукала много въздух.
            Съединителя се обезвъздушава от горната помпа (май там беше винтила ).
            Обезвъздушаването става от 2 души: 1 помпа и задържа, другият седи на колелото и действа
            sigpic

Comment

[quote=Dodo 155]
              Първоначално публикувано от "kalo_g":8gksq26a
              Може и да не се наложи да обезвъздушаваш
              Изтегли течността със спринцовка и го подмени. Не натискай спирачката, докато сменяш казанчето. Сложи новото, долей с течност и виж как е
              Ако има нужда ще трябва да обезвъздушиш като спазваш следната последователност - предно дясно -> предно ляво -> задно дясно -> задно ляво и накрая се връщаш на предно дясно. Няма да имаш много проблеми, защото няма да е засмукала много въздух.
              Съединителя се обезвъздушава от горната помпа (май там беше винтила ).
              Обезвъздушаването става от 2 души: 1 помпа и задържа, другият седи на колелото и действа [/quote:8gksq26a]
              Да но за съединитела зависи на мойта например се обезвъздушава от долната помпа а на 155 найстина е от грната но не на всички е така знам ли ги

Comment

Благодаря , мятам я па каквото стане

Comment

Working...
                X